Mădălina Ienei - Fundația HOSPICE Casa Speranței

fac bine de acasă. Mădălina- HOSvoluntar

535 RON Donatii stranse
53.5% Complete
1,000 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Situația dificilă în care ne aflăm m-a prins sănătoasă, plină de energie și cu inima deschisă pentru pacienții Hospice Casa Speranței.

Ca să le fiu alături cu sufletul, am hotărât ca timp de o lună, zilnic, să merg pe bicicletă 30 de minute. Timpul și efortul meu îl dedic pacienților Hospice care ar dori să alerge și să aibă o viață normală, dar starea grea de sănătate nu le permite.

Aleg să fiu vocea celor care nu mai pot stiga cu putere. De aceea, te rog să mă susții în această provocare, donând ce sumă dorești, iar împreună vom contribui la îngrijirea paliativă a pacienților Hospice Casa Speranței. 

Îți mulțumesc tare mult pentru contribuție! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Cancerul nu stă la distanță!

Bolnavii de cancer din România sunt printre cei mai vulnerabili în fața infectării cu noul coronavirus. Suntem în situație de criză, iar spitalele din sistemul de stat sunt nevoite să ia măsuri și se pregătesc pentru ce va urma.

În acest moment, pacienții oncologici sunt pur și simplu trimiși acasă, uneori fără tratament. Sunt vulnerabili și sunt sunt cei mai predispuși la infectarea cu COVID-19 și potențiala propagare.

 

Facem un apel către toți oamenii de bine: vă rugăm să ne ajutați să nu îi abandonăm pe bolnavii de cancer! Sunt părinții noștri, prietenii noștri, colegii noștri, vecinii noștri, poate copiii noștri.

7 Donatii

Anonymous

100 RON
19 apr 2020

Anonymous

50 RON
Bunatatea nu sta in izolare, se transmite prin miciile gesturi facute de noi toti.
15 apr 2020

Anonymous

50 RON
15 apr 2020

Anonymous

30 RON
15 apr 2020
14 apr 2020

Marian Sanda

30 RON
14 apr 2020

Anonymous

200 RON
13 apr 2020