Mădălina Ienei - Fundația HOSPICE Casa Speranței

fac bine de acasă. Mădălina- HOSvoluntar

535 RON Donatii stranse
53.5% Complete
1,000 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Situația dificilă în care ne aflăm m-a prins sănătoasă, plină de energie și cu inima deschisă pentru pacienții Hospice Casa Speranței.

Ca să le fiu alături cu sufletul, am hotărât ca timp de o lună, zilnic, să merg pe bicicletă 30 de minute. Timpul și efortul meu îl dedic pacienților Hospice care ar dori să alerge și să aibă o viață normală, dar starea grea de sănătate nu le permite.

Aleg să fiu vocea celor care nu mai pot stiga cu putere. De aceea, te rog să mă susții în această provocare, donând ce sumă dorești, iar împreună vom contribui la îngrijirea paliativă a pacienților Hospice Casa Speranței. 

Îți mulțumesc tare mult pentru contribuție! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

#facemloc și pentru ei

Bolnavii de cancer au primit două lovituri în pandemie: o dată din cauza COVID, apoi pentru că au avut cu greu acces la îngrijirea de care au urgent nevoie.  Noul coronavirus ne-a schimbat tuturor viețile și a afectat întreaga societate, însă în același timp a schimbat radical activitatea spitalelor care nu tratează Covid-19, iar pentru pacienții oncologici povara unei boli incurabile a fost și mai grea.

De aceea, bolnavii de cancer sunt printre cei mai afectați în pandemie. Diagnosticul întârzie, iar îngrijirea de care au nevoie este amânată sau chiar anulată. Bolnavii incurabili au devenit, “ceilalți”, pacienții despre care se vorbește mai puțin,  pentru care se donează mai puțin, care sunt ajutați mai puțin.

Pacienții incurabili au nevoie de noi, mai mult ca oricând. Listele de așteptare sunt cumplit de lungi. Cererea era uriașă și înainte – există peste jumătate de milion de pacienți oncologici în evidența medicilor de familie – însă în pandemie solicitările au crescut dramatic. HOSPICE Casa Speranței lansează, din nou, un apel public în numele pacienților oncologici: #facemloc și pentru ei.

Provocarea sportivă de acasă ~ 2020

Ai o provocare sportivă de acasă? Fie că vrei să mergi ori sa alergi pe bandă 10km în fiecare zi, să sari coarda de 100 ori, să ridici greutăți sau să faci abdomene și genoflexiuni, poți

7 Donatii

Anonymous

100 RON
19 Apr 2020

Anonymous

50 RON
Bunatatea nu sta in izolare, se transmite prin miciile gesturi facute de noi toti.
15 Apr 2020

Anonymous

50 RON
15 Apr 2020

Anonymous

30 RON
15 Apr 2020
14 Apr 2020

Marian Sanda

30 RON
14 Apr 2020

Anonymous

200 RON
13 Apr 2020