Andreea Streșină - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Fac bine de acasă. Andreea Streșină

850 RON Donatii stranse
85% Complete
1,000 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

HOSPICE Casa Speranței are nevoie de noi!

Îmi doresc să îi susțin cu tot ce pot și mă alătur copiilor și adulților cu boli incurabile de la HOSPICE Casa Speranței, în lupta lor contratimp. Pentru că lupta lor continuă și în această perioadă, pentru că noi #stămacasă, dar ei au nevoie de susținere permanentă, au nevoie ca noi să fim vocea lor, să donăm pentru susținerea cheltuielilor cu internarea/cazarea și tratamentele gratuite, dar mai ales pentru asigurarea echipamentelor de protecție, care sunt vitale pentru ei și esențiale pentru echipele medicale care îi îngrijesc, acești pacienți fiind una dintre cele mai vulnerabile categorii de populație la orice fel de boli.

L-am urmărit și susținut pe dragul meu prieten, Horia, în toate campaniile de strângere de fonduri pentru HOSPICE Casa Speranței de până acum, iar acum a venit momentul să mă alătur și eu acestui #TeamHospiceChallenge!

Eu am ales provocarea astfel: în perioada 13 aprilie-10 mai o să fac zilnic minimum 5.000 de pași (prin casă și curtea casei), 30 de abdomene și 30 de genuflexiuni.

Vă invit pe fiecare să donăm: TIMP, atât de prețios, un zâmbet și/sau o încurajare, o sumă de bani, un sms cu textul "TIMP" la numărul 8844, o distribuire a campaniei mele de strângere de fonduri sau a campaniilor HOSPICE în desfășurare, orice credeți că poate ajuta.


Vă mulțumesc și vă aștept alături de noi! Puțin câte puțin, putem face atât de mult(e)! ÎMPREUNĂ!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Cancerul nu stă la distanță!

Bolnavii de cancer din România sunt printre cei mai vulnerabili în fața infectării cu noul coronavirus. Suntem în situație de criză, iar spitalele din sistemul de stat sunt nevoite să ia măsuri și se pregătesc pentru ce va urma.

În acest moment, pacienții oncologici sunt pur și simplu trimiși acasă, uneori fără tratament. Sunt vulnerabili și sunt sunt cei mai predispuși la infectarea cu COVID-19 și potențiala propagare.

 

Facem un apel către toți oamenii de bine: vă rugăm să ne ajutați să nu îi abandonăm pe bolnavii de cancer! Sunt părinții noștri, prietenii noștri, colegii noștri, vecinii noștri, poate copiii noștri.

7 Donatii

Go Andreea, Go!
11 mai 2020
Toate proiectele tale sunt construite din daruirea, determinarea, energia pozitiva si bunatatea ta! ti doresc putere sa faci tot ce iti propui! Multumesc din suflet!
20 apr 2020

Anonymous

150 RON
19 apr 2020

Anonymous

100 RON
18 apr 2020

Anonymous

150 RON
Sper ca mica suma pe care o donez sa poata ajuta totusi intr-o masura. Succes si felicitari pentru tot ceea ce faceti!
14 apr 2020

Anonymous

150 RON
13 apr 2020
100 RON
Sunt mândru de tine!!! Ai pornit pe un drum frumos... nu ușor, dar frumos! Mulți nu îl înțelege, dar sunt convins că nimic nu îți va zdruncina hotărârea! Dar tu știi cel puțin la fel de bine asta, doar nu ești o novice în așa ceva... :)
13 apr 2020