Maria Mocanu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

DE ACASA ALATURI DE CASA SPERANTEI!

400 RON Donatii stranse
100% Complete
400 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

DE ACASA ALATURI DE CASA SPERANTEI !

Omenirea s-a oprit pentru o clipa in loc! In linistea asurzitoare revarsata peste Pamant se aude ca un ecou continuu “stati la distanta”, “stati in casa”! Pentru cei bolnavi insa lupta continua si este contratimp chiar daca vocea lor nu se mai poate auzi!

Din păcate in vreme de pandemie diagnosticele incurabile ale omenirii nu stau la distanță și de aceea acum, mai mult ca oricând, desi este foarte greu e important sa fim solidari să avem grijă de cei mai vulnerabili dintre noi.

Daca tot #lucramincasa … #stamincasa, eu am ales si va rog si pe voi sa fim parte in Proiectul “TeamHOSPICE Challenge” in speranta ca impreuna putem sprijini pacientii a caror voce aproape ca nu se mai aude!

Ideea Proictului social/sportiv de acasa este interesanta si pentru a fi cu sufletul alaturi de cei care lupta pentru viata lor, eu am ales sa #alergincasa, am ales de fapt 3 provocari si voi face zilnic timp de 1 luna minim 5.000 de pasi, 20 genoflexiuni si 20 abdomene!

In speranta ca veti fi si voi parte din acest proiect va multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Cancerul nu stă la distanță!

Bolnavii de cancer din România sunt printre cei mai vulnerabili în fața infectării cu noul coronavirus. Suntem în situație de criză, iar spitalele din sistemul de stat sunt nevoite să ia măsuri și se pregătesc pentru ce va urma.

În acest moment, pacienții oncologici sunt pur și simplu trimiși acasă, uneori fără tratament. Sunt vulnerabili și sunt sunt cei mai predispuși la infectarea cu COVID-19 și potențiala propagare.

 

Facem un apel către toți oamenii de bine: vă rugăm să ne ajutați să nu îi abandonăm pe bolnavii de cancer! Sunt părinții noștri, prietenii noștri, colegii noștri, vecinii noștri, poate copiii noștri.

7 Donatii

Anonymous

30 RON
Cu respect pentru tot ceea ce faci Maria!
10 mai 2020

O colega!

20 RON
Cu drag pentru tine si cauza pe care o sustii de multi ani!
09 mai 2020

gabriela bucurenciu

50 RON
Dumnezeu sa-ti dea sanatate.
22 apr 2020

Anonymous

80 RON
Hristos a inviat!
19 apr 2020

Anonymous

20 RON
Respect si felicitari!
14 apr 2020

Maria si Marian

100 RON
Poste este putin dar nimic nu poate fi putin in numele sperantei!
14 apr 2020
Bravo, mami! ❤️
14 apr 2020