Emilia Ghitoroiu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Fac bine de acasă. Emilia- HOSvoluntar

500 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
11 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Bună! Sunt Emi și fac parte din echipa Hospice de aproximativ un an și jumătate.

La Hospice am ajuns nevoită, din nefericire, împreună cu mama mea atunci când a aflat că este bolnavă oncologic. Vă dați seama ce era în sufletul meu. Până să se îmbolnăvească ea, nu cred că conștientizam ce înseamnă să fii bolnav de cancer, dar și când am văzut, în inima mea s-a pornit ceva, o dorință atât de mare de a schimba ceva pentru acești oameni.

Eram în recepție, așteptam să intru cu mama la o consultație și dintr-o dată mi-a sărit în ochi un biblioraft mare și colorat pe care scria "VOLUNTARIAT" și atunci am zis "Asta e, acum e momentul să fac ceva" așa că m-am interesat, și după o scurtă perioadă de timp am ajuns să fac parte dintr-o frumoasă familie numită Hospice Casa Speranței, unde am cunoscut cei mai minunați oameni. Acolo a început povestea mea.

Particip la TeamHospice Challenge deoarece vreau să arăt lumii ce lucruri frumoase putem face dacă ne unim forțele. Vreau să fiu vocea pacienților noștri și vreau să lupt pentru ei, căci atunci când dai de greu, nu renunți, ci te ambiționezi și faci tot ce este posibil. Un prieten este lângă tine indiferent de situație. Atunci când te zbați într-o luptă pe viață și pe moarte, între toți norii aceia negri nu strică și o rază de lumină, așa că haideți să punem toți câte puțin din ce avem și să continuăm să scriem împreună povestea HOSPICE.

Provocarea pe care mi-o asum este să fac pe zi mai mult de 5.000 de pași, urmând ca tot progresul să îl postez pe conturile mele de social media (Instagram, Facebook). Va voi ține la curent cu tot ce fac și pe măsură ce mă voi apropia de target voi încerca și alte provocări. Haideți să ne unim, să punem bănuț cu bănuț și să ne mândrim cu faptul că și noi am reușit să devenim eroii unor oameni absolut minunați. Până la urmă să nu uităm  că Hospice Casa Speranței este un ONG și singuri nu putem reuși.

Dacă ai ajuns până aici îți mulțumesc că mi-ai ascultat povestea și te invit să faci și tu parte din ea.   


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Cancerul nu stă la distanță!

Bolnavii de cancer din România sunt printre cei mai vulnerabili în fața infectării cu noul coronavirus. Suntem în situație de criză, iar spitalele din sistemul de stat sunt nevoite să ia măsuri și se pregătesc pentru ce va urma.

În acest moment, pacienții oncologici sunt pur și simplu trimiși acasă, uneori fără tratament. Sunt vulnerabili și sunt sunt cei mai predispuși la infectarea cu COVID-19 și potențiala propagare.

 

Facem un apel către toți oamenii de bine: vă rugăm să ne ajutați să nu îi abandonăm pe bolnavii de cancer! Sunt părinții noștri, prietenii noștri, colegii noștri, vecinii noștri, poate copiii noștri.

11 Donatii

Buni

55 RON
Sa facem bine ne face bine!
09 mai 2020
08 mai 2020
25 apr 2020

Anonymous

20 RON
Felicitări Emilia!
22 apr 2020
Sunt mândru de tine!
21 apr 2020
21 apr 2020

Anonymous

15 RON
18 apr 2020
Fără cuvinte!
16 apr 2020

Anonymous

100 RON
Felicitari Emilia pentru ceea ce faci!!!
16 apr 2020
14 apr 2020

Anonymous

10 RON
14 apr 2020