Florentina Damsa - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Fac bine de acasă. Florentina Damșa

0 RON Donatii stranse
0% Complete
1,000 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Numele meu este Damșa Florentina și mă alătur cu drag și speranță echipei #TeamHospiceChallenge prin Provocarea sportivă de acasă. Am acceptat această provocare deoarece, în acest fel, pot să fac ceva util atât pentru corp, cât și pentru suflet. Acum, mai mult decât oricând, este nevoie de unitate și empatie.

Prin urmare, în perioada 13 aprilie - 10 mai voi face, zilnic, minimum 50 abdomene, 50 de genuflexiuni și 1 minut plank, cu speranța că voi mă veți susține moral și veți sprijini financiar HOSPICE CASA SPERANȚEI. Fiecare donație, oricât de mica, v-a însemna enorm!

 Și nu uitați: „Fii bun de câte ori se poate. Și întotdeauna se poate” Dalai Lama


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

#facemloc și pentru ei

Bolnavii de cancer au primit două lovituri în pandemie: o dată din cauza COVID, apoi pentru că au avut cu greu acces la îngrijirea de care au urgent nevoie.  Noul coronavirus ne-a schimbat tuturor viețile și a afectat întreaga societate, însă în același timp a schimbat radical activitatea spitalelor care nu tratează Covid-19, iar pentru pacienții oncologici povara unei boli incurabile a fost și mai grea.

De aceea, bolnavii de cancer sunt printre cei mai afectați în pandemie. Diagnosticul întârzie, iar îngrijirea de care au nevoie este amânată sau chiar anulată. Bolnavii incurabili au devenit, “ceilalți”, pacienții despre care se vorbește mai puțin,  pentru care se donează mai puțin, care sunt ajutați mai puțin.

Pacienții incurabili au nevoie de noi, mai mult ca oricând. Listele de așteptare sunt cumplit de lungi. Cererea era uriașă și înainte – există peste jumătate de milion de pacienți oncologici în evidența medicilor de familie – însă în pandemie solicitările au crescut dramatic. HOSPICE Casa Speranței lansează, din nou, un apel public în numele pacienților oncologici: #facemloc și pentru ei.

Provocarea sportivă de acasă ~ 2020

Ai o provocare sportivă de acasă? Fie că vrei să mergi ori sa alergi pe bandă 10km în fiecare zi, să sari coarda de 100 ori, să ridici greutăți sau să faci abdomene și genoflexiuni, poți

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!