Florentina Damsa - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Fac bine de acasă. Florentina Damșa

0 RON Donatii stranse
0% Complete
1,000 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Numele meu este Damșa Florentina și mă alătur cu drag și speranță echipei #TeamHospiceChallenge prin Provocarea sportivă de acasă. Am acceptat această provocare deoarece, în acest fel, pot să fac ceva util atât pentru corp, cât și pentru suflet. Acum, mai mult decât oricând, este nevoie de unitate și empatie.

Prin urmare, în perioada 13 aprilie - 10 mai voi face, zilnic, minimum 50 abdomene, 50 de genuflexiuni și 1 minut plank, cu speranța că voi mă veți susține moral și veți sprijini financiar HOSPICE CASA SPERANȚEI. Fiecare donație, oricât de mica, v-a însemna enorm!

 Și nu uitați: „Fii bun de câte ori se poate. Și întotdeauna se poate” Dalai Lama


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Cancerul nu stă la distanță!

Bolnavii de cancer din România sunt printre cei mai vulnerabili în fața infectării cu noul coronavirus. Suntem în situație de criză, iar spitalele din sistemul de stat sunt nevoite să ia măsuri și se pregătesc pentru ce va urma.

În acest moment, pacienții oncologici sunt pur și simplu trimiși acasă, uneori fără tratament. Sunt vulnerabili și sunt sunt cei mai predispuși la infectarea cu COVID-19 și potențiala propagare.

 

Facem un apel către toți oamenii de bine: vă rugăm să ne ajutați să nu îi abandonăm pe bolnavii de cancer! Sunt părinții noștri, prietenii noștri, colegii noștri, vecinii noștri, poate copiii noștri.

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!