Elena Ghenoiu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Cel mai frumos cadou

3,065 RON Donatii stranse
61.3% Complete
5,000 RON Target
10 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

RO:

Viata este un dar pe care de multe ori il luam de bun. Credem ca a ne trezi din somn este o normalitate. Nu stim niciodata cand si cum viata se va termina si singurul lucru care ne ramane de facut este sa traim fiecare secunda din plin, în buna grija, fie ca suferim de o boala incurabila sau nu. 

 HOSPICE este cea mai mare fundație din țară care oferă gratuit servicii specializate de ingrijire paliativa. HOSPICE a dezvoltat servicii complete de îngrijire paliativă, care sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. HOSPICE este o casa, un refugiu si un simbol care ne aminteste tuturor ca nu suntem singuri si ca ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci cand pana si lucrurile banale ajung sa fie facute cu un efort uluitor. 

Doneaza si tu sa le reamintim ca sunt sunt iubiti! 

EN:

Life is a gift and we often take for granted. We think that waking up is a normality. We never know when or how life will be over, so the only thing we must do is to live every second of it to the fullest, in good care, even if we suffer from an incurable disease or not. 

 HOSPICE Casa Sperantei (House of Hope) is the first and only unit with integrated services for palliative medicine in Romania. HOSPICE Casa Sperantei (House of Hope) offers both children and adults, who are diagnosed with an incurable disease, the possibility of being admitted in the accommodation facilities, the possibility of being visited at home, social assistance, psychological counseling, physiotherapy sessions and other activities under the supervision of specialized staff in the day centers. The entire support system of the foundation is offered free of charge and unconditionally to patients and their families, regardless of their financial situation, social status or background. HOSPICE is a home, a refuge and a symbol that reminds us all that we are not alone and that we can come together in creating a sense of normality when even the most common things require a huge amount of effort.  

 Let’s Donate and remind them they are loved!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Cancerul nu stă la distanță!

Bolnavii de cancer din România sunt printre cei mai vulnerabili în fața infectării cu noul coronavirus. Suntem în situație de criză, iar spitalele din sistemul de stat sunt nevoite să ia măsuri și se pregătesc pentru ce va urma.

În acest moment, pacienții oncologici sunt pur și simplu trimiși acasă, uneori fără tratament. Sunt vulnerabili și sunt sunt cei mai predispuși la infectarea cu COVID-19 și potențiala propagare.

 

Facem un apel către toți oamenii de bine: vă rugăm să ne ajutați să nu îi abandonăm pe bolnavii de cancer! Sunt părinții noștri, prietenii noștri, colegii noștri, vecinii noștri, poate copiii noștri.

10 Donatii

Anonymous

1,330 RON
12 mai 2020

Anonymous

150 RON
11 mai 2020

Anonymous

300 RON
02 mai 2020
150 RON
I love you, ❤️
02 mai 2020
HCOOMS
01 mai 2020

Cretu & Mouse

400 RON
La multi ani!
01 mai 2020

Anonymous

75 RON
30 apr 2020
La mulți ani!
30 apr 2020

Anonymous

300 RON
30 apr 2020
30 apr 2020