Anda Marin - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Cel mai frumos cadou

580 RON Donatii stranse
89.230769230769% Complete
650 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor.

Anul acesta am hotărât să continui tradiția de a-mi dărui ziua de naștere unei cauze dragi mie. Fiecare donație primită în trecut m-a bucurat nespus și cu siguranță, a fost de folos. 

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către Hospice Casa Speranței, cei care sunt alături de cei mai vulnerabili dintre noi - pacienții oncologici. 

 

Împreună suntem mai buni! 

Îți mulțumesc din suflet că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata (Sunt atâtea cauze pentru care poți lupta).


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Cancerul nu stă la distanță!

Bolnavii de cancer din România sunt printre cei mai vulnerabili în fața infectării cu noul coronavirus. Suntem în situație de criză, iar spitalele din sistemul de stat sunt nevoite să ia măsuri și se pregătesc pentru ce va urma.

În acest moment, pacienții oncologici sunt pur și simplu trimiși acasă, uneori fără tratament. Sunt vulnerabili și sunt sunt cei mai predispuși la infectarea cu COVID-19 și potențiala propagare.

 

Facem un apel către toți oamenii de bine: vă rugăm să ne ajutați să nu îi abandonăm pe bolnavii de cancer! Sunt părinții noștri, prietenii noștri, colegii noștri, vecinii noștri, poate copiii noștri.

6 Donatii

Anonymous

30 RON
Fii schimbarea pe care dorești în lume!
05 iun 2020
29 mai 2020

Elena

30 RON
La mulți ani! :)
28 mai 2020

Anamaria

100 RON
La multi ani om bun! :*
27 mai 2020

Another Sociologist

150 RON
Omul e bun de la natură, însă unii oameni, așa ca tine, reușesc să scoată și mai bine la iveală esența noastră socială. La mulți ani frumoși!
27 mai 2020
24 mai 2020