Anda Marin - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Cel mai frumos cadou

610 RON Donatii stranse
93.846153846154% Complete
650 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor.

Anul acesta am hotărât să continui tradiția de a-mi dărui ziua de naștere unei cauze dragi mie. Fiecare donație primită în trecut m-a bucurat nespus și cu siguranță, a fost de folos. 

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către Hospice Casa Speranței, cei care sunt alături de cei mai vulnerabili dintre noi - pacienții oncologici. 

 

Împreună suntem mai buni! 

Îți mulțumesc din suflet că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata (Sunt atâtea cauze pentru care poți lupta).


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

#facemloc și pentru ei

Bolnavii de cancer au primit două lovituri în pandemie: o dată din cauza COVID, apoi pentru că au avut cu greu acces la îngrijirea de care au urgent nevoie.  Noul coronavirus ne-a schimbat tuturor viețile și a afectat întreaga societate, însă în același timp a schimbat radical activitatea spitalelor care nu tratează Covid-19, iar pentru pacienții oncologici povara unei boli incurabile a fost și mai grea.

De aceea, bolnavii de cancer sunt printre cei mai afectați în pandemie. Diagnosticul întârzie, iar îngrijirea de care au nevoie este amânată sau chiar anulată. Bolnavii incurabili au devenit, “ceilalți”, pacienții despre care se vorbește mai puțin,  pentru care se donează mai puțin, care sunt ajutați mai puțin.

Pacienții incurabili au nevoie de noi, mai mult ca oricând. Listele de așteptare sunt cumplit de lungi. Cererea era uriașă și înainte – există peste jumătate de milion de pacienți oncologici în evidența medicilor de familie – însă în pandemie solicitările au crescut dramatic. HOSPICE Casa Speranței lansează, din nou, un apel public în numele pacienților oncologici: #facemloc și pentru ei.

Daruieste ziua ta ~ 2020

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

7 Donatii

Anonymous

30 RON
❤️
18 Aug 2020

Anonymous

30 RON
Fii schimbarea pe care dorești în lume!
05 Jun 2020
29 May 2020

Elena

30 RON
La mulți ani! :)
28 May 2020

Anamaria

100 RON
La multi ani om bun! :*
27 May 2020

Another Sociologist

150 RON
Omul e bun de la natură, însă unii oameni, așa ca tine, reușesc să scoată și mai bine la iveală esența noastră socială. La mulți ani frumoși!
27 May 2020
24 May 2020