Ramona Brad - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Cel mai frumos cadou

2,005 RON Donatii stranse
100% Complete
2,000 RON Target
10 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Cancerul nu stă la distanță!

Bolnavii de cancer din România sunt printre cei mai vulnerabili în fața infectării cu noul coronavirus. Suntem în situație de criză, iar spitalele din sistemul de stat sunt nevoite să ia măsuri și se pregătesc pentru ce va urma.

În acest moment, pacienții oncologici sunt pur și simplu trimiși acasă, uneori fără tratament. Sunt vulnerabili și sunt sunt cei mai predispuși la infectarea cu COVID-19 și potențiala propagare.

 

Facem un apel către toți oamenii de bine: vă rugăm să ne ajutați să nu îi abandonăm pe bolnavii de cancer! Sunt părinții noștri, prietenii noștri, colegii noștri, vecinii noștri, poate copiii noștri.

10 Donatii

La multi ani!!!!
18 mai 2020
100 RON
La multi ani, minunata noastra luptatoare, sa te urmareasca mereu paparazzi pe motiv de multa facere de bine ;)!
15 mai 2020
La multi ani ! Felicitari, pentru tot ce faci.. Ritta
15 mai 2020
15 mai 2020

Anonymous

300 RON
15 mai 2020

Aurelia Cristea

300 RON
La multi ani buni si frumosi, Ramona! Oricand bucuroasa sa fiu alaturi de tine in cauzele nobile pentru care militezi. Esti un om minunat si sunt bucuroasa sa te am ca prietena.
14 mai 2020

Camelia

400 RON
La multi ani frumosi si fericiti alaturi de cei dragi si de cei care au nevoie de ajutor !!!! Gloria & Camelia
13 mai 2020

Anonymous

500 RON
12 mai 2020
La multi ani, Ramona!
11 mai 2020
11 mai 2020