Cristina Rosca - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Cel mai frumos cadou

1,005 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Într-o lume perfectă, într-o lume ideală, nu am avea pandemii și boli incurabile. Am avea tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moare. Nu am avea sărăcie și războaie, poluare și lideri care mai de care mai nebuni.

Dar nu trăim, din păcate, într-o lume ideală. Din păcate, le avem pe toate cele de mai sus și trebuie să trăim cu ele. Pe unele nu le putem face bine, pe altele da.

Pe unele nu le putem ajută cu nimic, la altele putem contribui, chiar și puțin. Cred eu că binele e cam că zahărul pentru mine, oricât de puțin ajută.

Vine ziua mea, a 33-a. Nici nu știu când a trecut timpul. Sunt un om sănătos și fericit. Sunt un om căruia nu îi lipsește nimic. 

Tocmai de aceea anul acesta, că și în 2019, îmi donez ziua de naștere pacienților Hospice Casa Speranței. Așa că, orice dar, orice cadou pe care îl aveați în minte pentru mine, știți acum pe ce adresă să îl expediați. Adresa Hospice!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

#facemloc și pentru ei

Bolnavii de cancer au primit două lovituri în pandemie: o dată din cauza COVID, apoi pentru că au avut cu greu acces la îngrijirea de care au urgent nevoie.  Noul coronavirus ne-a schimbat tuturor viețile și a afectat întreaga societate, însă în același timp a schimbat radical activitatea spitalelor care nu tratează Covid-19, iar pentru pacienții oncologici povara unei boli incurabile a fost și mai grea.

De aceea, bolnavii de cancer sunt printre cei mai afectați în pandemie. Diagnosticul întârzie, iar îngrijirea de care au nevoie este amânată sau chiar anulată. Bolnavii incurabili au devenit, “ceilalți”, pacienții despre care se vorbește mai puțin,  pentru care se donează mai puțin, care sunt ajutați mai puțin.

Pacienții incurabili au nevoie de noi, mai mult ca oricând. Listele de așteptare sunt cumplit de lungi. Cererea era uriașă și înainte – există peste jumătate de milion de pacienți oncologici în evidența medicilor de familie – însă în pandemie solicitările au crescut dramatic. HOSPICE Casa Speranței lansează, din nou, un apel public în numele pacienților oncologici: #facemloc și pentru ei.

Daruieste ziua ta ~ 2020

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

6 Donatii

150 RON
La mulți ani, Cris!
26 May 2020

Criselu

100 RON
26 May 2020

Andreea Antohi

75 RON
21 May 2020

Cristian, Zuzanna & Stella

150 RON
Happy birthday, dear Cristina! We send you a wave of love & hugs and we hope you spend a wonderful day among your loved ones!
18 May 2020

Rox

30 RON
Sa fie bine!
18 May 2020

Anonymous

500 RON
Cu drag pentru Cristina. La Multi Ani! C
18 May 2020