Cristina Rosca - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Cel mai frumos cadou

1,005 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Într-o lume perfectă, într-o lume ideală, nu am avea pandemii și boli incurabile. Am avea tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moare. Nu am avea sărăcie și războaie, poluare și lideri care mai de care mai nebuni.

Dar nu trăim, din păcate, într-o lume ideală. Din păcate, le avem pe toate cele de mai sus și trebuie să trăim cu ele. Pe unele nu le putem face bine, pe altele da.

Pe unele nu le putem ajută cu nimic, la altele putem contribui, chiar și puțin. Cred eu că binele e cam că zahărul pentru mine, oricât de puțin ajută.

Vine ziua mea, a 33-a. Nici nu știu când a trecut timpul. Sunt un om sănătos și fericit. Sunt un om căruia nu îi lipsește nimic. 

Tocmai de aceea anul acesta, că și în 2019, îmi donez ziua de naștere pacienților Hospice Casa Speranței. Așa că, orice dar, orice cadou pe care îl aveați în minte pentru mine, știți acum pe ce adresă să îl expediați. Adresa Hospice!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Cancerul nu stă la distanță!

Bolnavii de cancer din România sunt printre cei mai vulnerabili în fața infectării cu noul coronavirus. Suntem în situație de criză, iar spitalele din sistemul de stat sunt nevoite să ia măsuri și se pregătesc pentru ce va urma.

În acest moment, pacienții oncologici sunt pur și simplu trimiși acasă, uneori fără tratament. Sunt vulnerabili și sunt sunt cei mai predispuși la infectarea cu COVID-19 și potențiala propagare.

 

Facem un apel către toți oamenii de bine: vă rugăm să ne ajutați să nu îi abandonăm pe bolnavii de cancer! Sunt părinții noștri, prietenii noștri, colegii noștri, vecinii noștri, poate copiii noștri.

6 Donatii

150 RON
La mulți ani, Cris!
26 mai 2020

Criselu

100 RON
26 mai 2020

Andreea Antohi

75 RON
21 mai 2020

Cristian, Zuzanna & Stella

150 RON
Happy birthday, dear Cristina! We send you a wave of love & hugs and we hope you spend a wonderful day among your loved ones!
18 mai 2020

Rox

30 RON
Sa fie bine!
18 mai 2020

Anonymous

500 RON
Cu drag pentru Cristina. La Multi Ani! C
18 mai 2020