Oana Negrea - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Cel mai frumos cadou

750 RON Donatii stranse
100% Complete
750 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Cine s-ar fi gândit că primăvara lui 2020 ne va spune o poveste atât de diferită de primăvara lui 2019 și că lumea va fi, pentru o clipă în istorie, blocată de o criză sanitară globală? Însă chiar și această provocare poate fi un bun prilej de a fi solidari unii cu alții, ceva ce este în esența noastră de ființe sociale.

În luna mai, HOSPICE Casa Speranței organizează o campanie de strângere de fonduri pentru bolnavii de cancer din România, o categorie deosebit de vulnerabilă în fața infectării cu noul coronavirus. Mesajul campaniei „Cancerul nu stă la distanță!” accentuează o dură realitate: cancerul și bolile incurabile nu țin seama de context, tratamentele și durerea nu pot fi puse pe pauză, iar pacienții HOSPICE Casa Speranței, copii și adulți, au nevoie permanent de sprijin și îngrijire de specialitate. Mai mult decât atât, ei au nevoie nu doar de îngrijire medicală şi suport clinic, ci și de empatie și solidaritate. Au nevoie să știe că viața fiecăruia dintre ei este la fel de prețuită ca viața fiecăruia dintre noi, cei care avem o stare de sănătăte bună și care ne facem planuri de viitor, gândindu-ne la vacanțele ce vor urma sau la aniversările pe care le reprogramăm pentru vremuri mai puțin restrictive.

Din fericire, eu am avut privilegiul de a mă naște într-o familie care mi-a putut oferi întotdeauna, uneori prin eforturi considerabile, resursele necesare (materiale, dar mai ales emoționale) pentru a crește și a deveni un membru funcțional al comunității din care fac parte. Iar acum, așa cum le-am tot transmis în ultima vreme celor care mă întreabă ce îmi doresc de ziua mea, am un alt privilegiu - îmi pot oferi singură micile cadouri de pe lista de dorințe materiale.

Tocmai de aceea, anul acesta mă alătur campaniei „Cancerul nu stă la distanță!” și îmi donez ziua de naștere inițiativei echipei HOSPICE Casa Speranței. Dacă tu, om bun, dorești și poți să fim alături de ziua mea, chiar și de la distanță, te rog să faci o donație către HOSPICE Casa Speranței. M-aș bucura foarte mult să știu că putem aduce împreună alinare și speranță unor oameni buni... așa, ca tine. Mulțumesc mult!

#cancerulnustăladistanță!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Cancerul nu stă la distanță!

Bolnavii de cancer din România sunt printre cei mai vulnerabili în fața infectării cu noul coronavirus. Suntem în situație de criză, iar spitalele din sistemul de stat sunt nevoite să ia măsuri și se pregătesc pentru ce va urma.

În acest moment, pacienții oncologici sunt pur și simplu trimiși acasă, uneori fără tratament. Sunt vulnerabili și sunt sunt cei mai predispuși la infectarea cu COVID-19 și potențiala propagare.

 

Facem un apel către toți oamenii de bine: vă rugăm să ne ajutați să nu îi abandonăm pe bolnavii de cancer! Sunt părinții noștri, prietenii noștri, colegii noștri, vecinii noștri, poate copiii noștri.

6 Donatii

29 mai 2020
Well done, colegus. Suflet nobil, ca intotdeauna.
20 mai 2020
Happy Birthday, Oana!
20 mai 2020
La multi ani Oana! :*
19 mai 2020

Anonymous

150 RON
19 mai 2020

Un sociolog :)

100 RON
You are one of God's better people. La mulți ani! Mă bucur că te-ai alăturat acestei cauze.
18 mai 2020