Robert Ita - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Poti face cel mai frumos cadou de ziua mea

550 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Anul acesta de ziua mea, am hotărât să fac ceva diferit prin care să le putem oferi bucurie celor care au nevoie de ajutor. Așadar, îmi dăruiesc ziua unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către această cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, te încurajez să îți dăruiești și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

8 Donatii

Sebastian

50 RON
21 mai 2020

Valeriu-Florin Oprea

200 RON
Multa sanatate!
21 mai 2020

Cosmin Dumitrescu

50 RON
21 mai 2020

Anonymous

50 RON
21 mai 2020

Anonymous

50 RON
21 mai 2020

Anonymous

50 RON
20 mai 2020

Anonymous

50 RON
<3
20 mai 2020

Anonymous

50 RON
<3
20 mai 2020