Mihaela Tudor - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Cel mai frumos cadou

1,075 RON Donatii stranse
100% Complete
1,000 RON Target
12 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

De ziua mea, dăruim timp alături de cei dragi

 

În prag de 34 de ani, mă simt un om împlinit și binecuvântat de tot ce am. Ultimele luni mi-au readus aminte de cât de importante sunt sănătatea și clipele petrecute alături de apropiați.

Pentru că toată atenția și sprijinul majorității s-a îndreptat către lupta împotriva covid 19, aș vrea să trag un semnal de alarmă legat de victimele colaterale, de persoanele grav bolnave care nu au mai putut primi aceleași îngrijiri ca și până acum.

Prin acest demers, vreau să le mulțumesc îngerilor Hospice pentru munca neîncetată și dificilă de a le oferi suport medical, grijă și optimism tuturor pacienților incurabili și familiilor acestora.

Ajutați-mă să-i ajut!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

#facemloc și pentru ei

Bolnavii de cancer au primit două lovituri în pandemie: o dată din cauza COVID, apoi pentru că au avut cu greu acces la îngrijirea de care au urgent nevoie.  Noul coronavirus ne-a schimbat tuturor viețile și a afectat întreaga societate, însă în același timp a schimbat radical activitatea spitalelor care nu tratează Covid-19, iar pentru pacienții oncologici povara unei boli incurabile a fost și mai grea.

De aceea, bolnavii de cancer sunt printre cei mai afectați în pandemie. Diagnosticul întârzie, iar îngrijirea de care au nevoie este amânată sau chiar anulată. Bolnavii incurabili au devenit, “ceilalți”, pacienții despre care se vorbește mai puțin,  pentru care se donează mai puțin, care sunt ajutați mai puțin.

Pacienții incurabili au nevoie de noi, mai mult ca oricând. Listele de așteptare sunt cumplit de lungi. Cererea era uriașă și înainte – există peste jumătate de milion de pacienți oncologici în evidența medicilor de familie – însă în pandemie solicitările au crescut dramatic. HOSPICE Casa Speranței lansează, din nou, un apel public în numele pacienților oncologici: #facemloc și pentru ei.

Daruieste ziua ta ~ 2020

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

12 Donatii

30 May 2020
La multi ani! Multa sa atate, succes atat in business cat si in familie si multa fericire! Si inca o data felicitari!
28 May 2020

Elena Popescu

75 RON
La multi ani!
28 May 2020

Anonymous

150 RON
28 May 2020
La multi ani, Mihaela!
28 May 2020
150 RON
La Mulți Ani Mikishor!
28 May 2020

Anonymous

150 RON
27 May 2020
La mulți ani, draga mea!
27 May 2020
La mulți ani!
27 May 2020

Anonymous

75 RON
27 May 2020

Silvia Dulgheru

150 RON
27 May 2020
La multi ani!
27 May 2020