Elena Bondoc - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Un pas mic, o lume mai buna

100 RON Donatii stranse
100% Complete
1 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nu imi donez ziua, desi acesta este mesajul frumoasei campanii pe care o face HOSPICE, ci va invit sa faceti si voi, impreuna cu mine, un mic pas. Ce va face el? Lucrurile importante de mai jos:

1. Mentinerea gratuitatii serviciilor HOSPICE. Pentru cine nu stie, HOSPICE Casa Sperantei ofera sprijin neconditionat pacientilor si familiilor acestora, atunci cand se confrunta cu problemele unei boli incurabile. Ingrijire medicala, sprijin social, consiliere.

2. Zile de internare pentru copiii și adultii cu boli grave care au acum, mai mult ca oricând, nevoie de ajutorul nostru.

3. Asigurarea echipamentelor de protectie pentru echipele medicale, care ajuta pacienti dintr-una din cele mai vulnerabile categorii de populatie.

Va multumesc!

Împreună suntem mai buni!

Dacă îți place ideea, poți dărui și tu pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

#facemloc și pentru ei

Bolnavii de cancer au primit două lovituri în pandemie: o dată din cauza COVID, apoi pentru că au avut cu greu acces la îngrijirea de care au urgent nevoie.  Noul coronavirus ne-a schimbat tuturor viețile și a afectat întreaga societate, însă în același timp a schimbat radical activitatea spitalelor care nu tratează Covid-19, iar pentru pacienții oncologici povara unei boli incurabile a fost și mai grea.

De aceea, bolnavii de cancer sunt printre cei mai afectați în pandemie. Diagnosticul întârzie, iar îngrijirea de care au nevoie este amânată sau chiar anulată. Bolnavii incurabili au devenit, “ceilalți”, pacienții despre care se vorbește mai puțin,  pentru care se donează mai puțin, care sunt ajutați mai puțin.

Pacienții incurabili au nevoie de noi, mai mult ca oricând. Listele de așteptare sunt cumplit de lungi. Cererea era uriașă și înainte – există peste jumătate de milion de pacienți oncologici în evidența medicilor de familie – însă în pandemie solicitările au crescut dramatic. HOSPICE Casa Speranței lansează, din nou, un apel public în numele pacienților oncologici: #facemloc și pentru ei.

Daruieste ziua ta ~ 2020

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

1 Donatii

Un pas mic
11 Jun 2020