Elena Bondoc - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Un pas mic, o lume mai buna

100 RON Donatii stranse
100% Complete
1 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nu imi donez ziua, desi acesta este mesajul frumoasei campanii pe care o face HOSPICE, ci va invit sa faceti si voi, impreuna cu mine, un mic pas. Ce va face el? Lucrurile importante de mai jos:

1. Mentinerea gratuitatii serviciilor HOSPICE. Pentru cine nu stie, HOSPICE Casa Sperantei ofera sprijin neconditionat pacientilor si familiilor acestora, atunci cand se confrunta cu problemele unei boli incurabile. Ingrijire medicala, sprijin social, consiliere.

2. Zile de internare pentru copiii și adultii cu boli grave care au acum, mai mult ca oricând, nevoie de ajutorul nostru.

3. Asigurarea echipamentelor de protectie pentru echipele medicale, care ajuta pacienti dintr-una din cele mai vulnerabile categorii de populatie.

Va multumesc!

Împreună suntem mai buni!

Dacă îți place ideea, poți dărui și tu pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Cancerul nu stă la distanță!

Bolnavii de cancer din România sunt printre cei mai vulnerabili în fața infectării cu noul coronavirus. Suntem în situație de criză, iar spitalele din sistemul de stat sunt nevoite să ia măsuri și se pregătesc pentru ce va urma.

În acest moment, pacienții oncologici sunt pur și simplu trimiși acasă, uneori fără tratament. Sunt vulnerabili și sunt sunt cei mai predispuși la infectarea cu COVID-19 și potențiala propagare.

 

Facem un apel către toți oamenii de bine: vă rugăm să ne ajutați să nu îi abandonăm pe bolnavii de cancer! Sunt părinții noștri, prietenii noștri, colegii noștri, vecinii noștri, poate copiii noștri.

1 Donatii

Un pas mic
11 iun 2020