Dragoș Asaftei - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Un munte de speranță. Cel mai frumos cadou.

980 RON Donatii stranse
19.6% Complete
5,000 RON Target
11 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Un munte de speranță. Asta este HOSPICE pentru beneficiari. Locul care alină suferința și care reușește să aducă zâmbete chiar și atunci când ele nu par să se ivească la orizont.

Situația bolnavilor de cancer e cu atât mai dificilă în această perioadă, iar orice sprijin contează în lupta pe care ei o duc. De multe ori contracronometru. Puține cuvinte pot descrie suferința și durerea din toată această luptă.

Îmi donez și în acest an ziua de naștere, așa că cel mai frumos cadou ar fi o donație pe această pagină. Vă mulțumesc încă de acum tuturor!

 

Mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

#facemloc și pentru ei

Bolnavii de cancer au primit două lovituri în pandemie: o dată din cauza COVID, apoi pentru că au avut cu greu acces la îngrijirea de care au urgent nevoie.  Noul coronavirus ne-a schimbat tuturor viețile și a afectat întreaga societate, însă în același timp a schimbat radical activitatea spitalelor care nu tratează Covid-19, iar pentru pacienții oncologici povara unei boli incurabile a fost și mai grea.

De aceea, bolnavii de cancer sunt printre cei mai afectați în pandemie. Diagnosticul întârzie, iar îngrijirea de care au nevoie este amânată sau chiar anulată. Bolnavii incurabili au devenit, “ceilalți”, pacienții despre care se vorbește mai puțin,  pentru care se donează mai puțin, care sunt ajutați mai puțin.

Pacienții incurabili au nevoie de noi, mai mult ca oricând. Listele de așteptare sunt cumplit de lungi. Cererea era uriașă și înainte – există peste jumătate de milion de pacienți oncologici în evidența medicilor de familie – însă în pandemie solicitările au crescut dramatic. HOSPICE Casa Speranței lansează, din nou, un apel public în numele pacienților oncologici: #facemloc și pentru ei.

Daruieste ziua ta ~ 2020

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

11 Donatii

14 Jun 2020
14 Jun 2020
13 Jun 2020
La mulți ani, cu bucurie, Dragos!
13 Jun 2020
La multi ani, Dragos!
13 Jun 2020
13 Jun 2020

Romana

75 RON
La multi ani Dragos! Esti o minune de om! Te iubim! ❤
13 Jun 2020

Anonymous

30 RON
La mulți ani Dragoș! Sper sa se atinga targetul și sa ajute acei copii bolnăvior.
13 Jun 2020

Anonymous

50 RON
13 Jun 2020

A

100 RON
Ești unul dintre cei mai buni oameni pe care eu îi cunosc. Ai o putere de muncă fantastică și te apreciez pentru asta! La mulți ani, Dragoșel!
13 Jun 2020
13 Jun 2020