Dragoș Asaftei - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Un munte de speranță. Cel mai frumos cadou.

980 RON Donatii stranse
19.6% Complete
5,000 RON Target
11 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Un munte de speranță. Asta este HOSPICE pentru beneficiari. Locul care alină suferința și care reușește să aducă zâmbete chiar și atunci când ele nu par să se ivească la orizont.

Situația bolnavilor de cancer e cu atât mai dificilă în această perioadă, iar orice sprijin contează în lupta pe care ei o duc. De multe ori contracronometru. Puține cuvinte pot descrie suferința și durerea din toată această luptă.

Îmi donez și în acest an ziua de naștere, așa că cel mai frumos cadou ar fi o donație pe această pagină. Vă mulțumesc încă de acum tuturor!

 

Mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Cancerul nu stă la distanță!

Bolnavii de cancer din România sunt printre cei mai vulnerabili în fața infectării cu noul coronavirus. Suntem în situație de criză, iar spitalele din sistemul de stat sunt nevoite să ia măsuri și se pregătesc pentru ce va urma.

În acest moment, pacienții oncologici sunt pur și simplu trimiși acasă, uneori fără tratament. Sunt vulnerabili și sunt sunt cei mai predispuși la infectarea cu COVID-19 și potențiala propagare.

 

Facem un apel către toți oamenii de bine: vă rugăm să ne ajutați să nu îi abandonăm pe bolnavii de cancer! Sunt părinții noștri, prietenii noștri, colegii noștri, vecinii noștri, poate copiii noștri.

11 Donatii

14 iun 2020
14 iun 2020
13 iun 2020
La mulți ani, cu bucurie, Dragos!
13 iun 2020
La multi ani, Dragos!
13 iun 2020
13 iun 2020

Romana

75 RON
La multi ani Dragos! Esti o minune de om! Te iubim! ❤
13 iun 2020

Anonymous

30 RON
La mulți ani Dragoș! Sper sa se atinga targetul și sa ajute acei copii bolnăvior.
13 iun 2020

Anonymous

50 RON
13 iun 2020

A

100 RON
Ești unul dintre cei mai buni oameni pe care eu îi cunosc. Ai o putere de muncă fantastică și te apreciez pentru asta! La mulți ani, Dragoșel!
13 iun 2020
13 iun 2020