Ioana Grozea - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Cel mai frumos cadou

330 RON Donatii stranse
33% Complete
1,000 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Vine ziua mea si stiti ca eu ador cadourile. Iar cel mai frumos cadou pentru mine este sa ajutam impreuna oamenii care au nevoie de noi. 

La fel ca si anul trecut, imi donez ziua de nastere catre Hospice si va invit sa donati cat puteti voi, dar din dar se face rai. 

Multumesc mult!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Cancerul nu stă la distanță!

Bolnavii de cancer din România sunt printre cei mai vulnerabili în fața infectării cu noul coronavirus. Suntem în situație de criză, iar spitalele din sistemul de stat sunt nevoite să ia măsuri și se pregătesc pentru ce va urma.

În acest moment, pacienții oncologici sunt pur și simplu trimiși acasă, uneori fără tratament. Sunt vulnerabili și sunt sunt cei mai predispuși la infectarea cu COVID-19 și potențiala propagare.

 

Facem un apel către toți oamenii de bine: vă rugăm să ne ajutați să nu îi abandonăm pe bolnavii de cancer! Sunt părinții noștri, prietenii noștri, colegii noștri, vecinii noștri, poate copiii noștri.

3 Donatii

Ana Maria

30 RON
25 iun 2020

Anonymous

150 RON
16 iun 2020

Anonymous

150 RON
15 iun 2020