Cosmin Ionescu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Cel mai frumos cadou

520 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

România e o țară crudă cu oamenii care au cel mai mult nevoie de ea. Am experimentat asta cu toții, în diverse forme și în diverse grade. În momentele când dacă ai nevoie de ajutor, întreg sistemul îți întoarce spatele și îți comunică cu subiect și predicat cât de indezirabil ești și cât de puțin contează suferința ta, punându-ți mai degrabă obstacole absurde decât apropiindu-se de tine la nivel uman. O știm cu toții.

Însă sunt și oameni care construiesc un alt drum, care refuză abrutizarea la nivel general, care ne ajută încetul cu încetul și pe noi, ceilalți, să redescoperim resursele de căldură și de firesc și de compasiune de care suntem capabili. Cei de la HOSPICE Casa Speranței sunt printre ei, și merită tot ajutorul pe care suntem în stare să li-l oferim.

 De ziua mea îmi doresc  să îi susțin pe cei de la HOSPICE Casa Speranței, care de 28 de ani au in îngrijire pacienți, adulți și copii ce suferă de boli incurabile.

Împreună putem să ajutăm copiii care trec prin situații dificile. Orice donație contează, iar pentru micuții pacienți va însemna un moment de normalitate, în care să se bucure de copilărie.

 De aceea anul ăsta, de ziua mea, dacă vreți să-mi faceți un cadou frumos și cu sens, vă invit să donați către ei, ca să-i sprijinim să facă bine în continuare.

 

 Mulțumesc mult! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

#facemloc și pentru ei

Bolnavii de cancer au primit două lovituri în pandemie: o dată din cauza COVID, apoi pentru că au avut cu greu acces la îngrijirea de care au urgent nevoie.  Noul coronavirus ne-a schimbat tuturor viețile și a afectat întreaga societate, însă în același timp a schimbat radical activitatea spitalelor care nu tratează Covid-19, iar pentru pacienții oncologici povara unei boli incurabile a fost și mai grea.

De aceea, bolnavii de cancer sunt printre cei mai afectați în pandemie. Diagnosticul întârzie, iar îngrijirea de care au nevoie este amânată sau chiar anulată. Bolnavii incurabili au devenit, “ceilalți”, pacienții despre care se vorbește mai puțin,  pentru care se donează mai puțin, care sunt ajutați mai puțin.

Pacienții incurabili au nevoie de noi, mai mult ca oricând. Listele de așteptare sunt cumplit de lungi. Cererea era uriașă și înainte – există peste jumătate de milion de pacienți oncologici în evidența medicilor de familie – însă în pandemie solicitările au crescut dramatic. HOSPICE Casa Speranței lansează, din nou, un apel public în numele pacienților oncologici: #facemloc și pentru ei.

Daruieste ziua ta ~ 2020

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

6 Donatii

11 Jul 2020
Happy b-day
27 Jun 2020
Laaa muuuulti aani, Cosmiiiin! <3
20 Jun 2020
20 Jun 2020
18 Jun 2020
La mulți ani, Cosmin! <3
18 Jun 2020