Cosmin Ionescu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Cel mai frumos cadou

470 RON Donatii stranse
94% Complete
500 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

România e o țară crudă cu oamenii care au cel mai mult nevoie de ea. Am experimentat asta cu toții, în diverse forme și în diverse grade. În momentele când dacă ai nevoie de ajutor, întreg sistemul îți întoarce spatele și îți comunică cu subiect și predicat cât de indezirabil ești și cât de puțin contează suferința ta, punându-ți mai degrabă obstacole absurde decât apropiindu-se de tine la nivel uman. O știm cu toții.

Însă sunt și oameni care construiesc un alt drum, care refuză abrutizarea la nivel general, care ne ajută încetul cu încetul și pe noi, ceilalți, să redescoperim resursele de căldură și de firesc și de compasiune de care suntem capabili. Cei de la HOSPICE Casa Speranței sunt printre ei, și merită tot ajutorul pe care suntem în stare să li-l oferim.

 De ziua mea îmi doresc  să îi susțin pe cei de la HOSPICE Casa Speranței, care de 28 de ani au in îngrijire pacienți, adulți și copii ce suferă de boli incurabile.

Împreună putem să ajutăm copiii care trec prin situații dificile. Orice donație contează, iar pentru micuții pacienți va însemna un moment de normalitate, în care să se bucure de copilărie.

 De aceea anul ăsta, de ziua mea, dacă vreți să-mi faceți un cadou frumos și cu sens, vă invit să donați către ei, ca să-i sprijinim să facă bine în continuare.

 

 Mulțumesc mult! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Cancerul nu stă la distanță!

Bolnavii de cancer din România sunt printre cei mai vulnerabili în fața infectării cu noul coronavirus. Suntem în situație de criză, iar spitalele din sistemul de stat sunt nevoite să ia măsuri și se pregătesc pentru ce va urma.

În acest moment, pacienții oncologici sunt pur și simplu trimiși acasă, uneori fără tratament. Sunt vulnerabili și sunt sunt cei mai predispuși la infectarea cu COVID-19 și potențiala propagare.

 

Facem un apel către toți oamenii de bine: vă rugăm să ne ajutați să nu îi abandonăm pe bolnavii de cancer! Sunt părinții noștri, prietenii noștri, colegii noștri, vecinii noștri, poate copiii noștri.

5 Donatii

Happy b-day
27 iun 2020
Laaa muuuulti aani, Cosmiiiin! <3
20 iun 2020
20 iun 2020
18 iun 2020
La mulți ani, Cosmin! <3
18 iun 2020