Dragos Panait - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Cel mai frumos cadou

700 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
5 Donatii
1 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

Criza pandemiei a adus multe sectoare in pragul disperarii. Din pacate a lovit chiar si in cei care deja se luptau pentru fiecare clipa din viata lor.

De ziua mea va invit astfel sa ii ajutam, fiecare cu cat putem, pe cei de care Fundatia Hospice Casa Sperantei se ingrijesc in cele mai cumplite momente.

Va multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Cancerul nu stă la distanță!

Bolnavii de cancer din România sunt printre cei mai vulnerabili în fața infectării cu noul coronavirus. Suntem în situație de criză, iar spitalele din sistemul de stat sunt nevoite să ia măsuri și se pregătesc pentru ce va urma.

În acest moment, pacienții oncologici sunt pur și simplu trimiși acasă, uneori fără tratament. Sunt vulnerabili și sunt sunt cei mai predispuși la infectarea cu COVID-19 și potențiala propagare.

 

Facem un apel către toți oamenii de bine: vă rugăm să ne ajutați să nu îi abandonăm pe bolnavii de cancer! Sunt părinții noștri, prietenii noștri, colegii noștri, vecinii noștri, poate copiii noștri.

5 Donatii

Anonymous

100 RON
22 iun 2020
200 RON
22 iun 2020

ALEXANDRU FILOTI

150 RON
LA MULTI ANI MISTER!
18 iun 2020

Gabriel Durbaca

150 RON
Lma!
18 iun 2020

ELENA TUTUNARU

100 RON
La mulți ani buni!
18 iun 2020