Alin Popescu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Cel mai frumos cadou

1,300 RON Donatii stranse
65% Complete
2,000 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Pentru mine bucuria adevarata este cea împarțita cu alti oameni, iar cea mai mare bucurie este cea facuta oamenilor care au nevoie de ajutor.

 Pentru ca oamenii de la Hospice au mare nevoie de ajutor, voi folosi si ziua mea de nastere pentru a da speranta pacientilor de la Casa Sperantei.  

 Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să donezi banii către acestă cauză.

 

Împreună suntem mai buni!

 

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, te încurajez să îți dăruiești și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Cancerul nu stă la distanță!

Bolnavii de cancer din România sunt printre cei mai vulnerabili în fața infectării cu noul coronavirus. Suntem în situație de criză, iar spitalele din sistemul de stat sunt nevoite să ia măsuri și se pregătesc pentru ce va urma.

În acest moment, pacienții oncologici sunt pur și simplu trimiși acasă, uneori fără tratament. Sunt vulnerabili și sunt sunt cei mai predispuși la infectarea cu COVID-19 și potențiala propagare.

 

Facem un apel către toți oamenii de bine: vă rugăm să ne ajutați să nu îi abandonăm pe bolnavii de cancer! Sunt părinții noștri, prietenii noștri, colegii noștri, vecinii noștri, poate copiii noștri.

3 Donatii

Anca Damour

300 RON
La mulți ani Alin! Un an minunat îți urez cu multe bucurii !
16 Jul 2020
06 Jul 2020

Anonymous

500 RON
01 Jul 2020