Alex Filoti - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Cel mai frumos cadou

1,055 RON Donatii stranse
100% Complete
1,000 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salutare!

Anul acesta am ales sa-mi donez ziua de nastere unei cauze pe care o sustin deja de cativa ani in diferite moduri. Nu exista cuvinte care sa descrie efortul pe care il fac acesti oameni in misiunea lor, asa ca mesajul meu este scurt.

Daca intr-un fel va regasiti in aceasta misiune si/sau va doriti sa faceti un gest mic, dar care sa conteze enorm, puteti face acest lucru sprijinind printr-o mica donatie.

We’re in this together!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Cancerul nu stă la distanță!

Bolnavii de cancer din România sunt printre cei mai vulnerabili în fața infectării cu noul coronavirus. Suntem în situație de criză, iar spitalele din sistemul de stat sunt nevoite să ia măsuri și se pregătesc pentru ce va urma.

În acest moment, pacienții oncologici sunt pur și simplu trimiși acasă, uneori fără tratament. Sunt vulnerabili și sunt sunt cei mai predispuși la infectarea cu COVID-19 și potențiala propagare.

 

Facem un apel către toți oamenii de bine: vă rugăm să ne ajutați să nu îi abandonăm pe bolnavii de cancer! Sunt părinții noștri, prietenii noștri, colegii noștri, vecinii noștri, poate copiii noștri.

5 Donatii

28 Jul 2020

Anonymous

75 RON
27 Jul 2020

Cuibus Mihnea

30 RON
27 Jul 2020
27 Jul 2020

Anonymous

150 RON
27 Jul 2020