Raluca Kisescu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Cel mai frumos cadou

2,185 RON Donatii stranse
100% Complete
1,000 RON Target
11 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Pandemia a adus distanțarea fizică (dar nu socială), a anulat competiții de alergat, dar a dat motivație alergătorilor să își mențină forma fizică și mentală continuând să alerge.   În 2020 nu mai pot alerga într-o competiție oficială pentru HOSPICE, așa cum am făcut-o în ultimii 3 ani.   Dar mă antrenez pentru a-mi organiza propria competiție în septembrie.   Până atunci, vă invit la petrecerea mea online (3 august, 19:30-20:30, FB Raluca Kișescu) și vă rog să faceți o donație cât de mică pentru prietenii de la HOSPICE CASA SPERANȚEI.   Pentru că ÎMPREUNĂ este antidotul anxietății, imprevizibilului și poate chiar și virușilor.   Mulțumesc!

Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

#facemloc și pentru ei

Bolnavii de cancer au primit două lovituri în pandemie: o dată din cauza COVID, apoi pentru că au avut cu greu acces la îngrijirea de care au urgent nevoie.  Noul coronavirus ne-a schimbat tuturor viețile și a afectat întreaga societate, însă în același timp a schimbat radical activitatea spitalelor care nu tratează Covid-19, iar pentru pacienții oncologici povara unei boli incurabile a fost și mai grea.

De aceea, bolnavii de cancer sunt printre cei mai afectați în pandemie. Diagnosticul întârzie, iar îngrijirea de care au nevoie este amânată sau chiar anulată. Bolnavii incurabili au devenit, “ceilalți”, pacienții despre care se vorbește mai puțin,  pentru care se donează mai puțin, care sunt ajutați mai puțin.

Pacienții incurabili au nevoie de noi, mai mult ca oricând. Listele de așteptare sunt cumplit de lungi. Cererea era uriașă și înainte – există peste jumătate de milion de pacienți oncologici în evidența medicilor de familie – însă în pandemie solicitările au crescut dramatic. HOSPICE Casa Speranței lansează, din nou, un apel public în numele pacienților oncologici: #facemloc și pentru ei.

Daruieste ziua ta ~ 2020

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

11 Donatii

Anonymous

300 RON
La multi ani, femeie frumoasa !
05 Aug 2020
La multi aaaani!
04 Aug 2020
1,000 RON
Go go go, you crazy unicorn !!!!!
03 Aug 2020

sultana graur

75 RON
Este buchetul meu pentru ziua Ralucai Kisescu!
03 Aug 2020
La multi ani, Ralu! Sa ramai la fel de mishto si sa ne vedem la bunici de viitor :) si sa facem evenimente cool.
03 Aug 2020

Elena

30 RON
Putin cu putin se face mult si... bine!
03 Aug 2020

Alexandra

100 RON
Pentru cea mai buna forma, in aniversari, in bine si in general. La multi ani!
03 Aug 2020

Mihaela Stanescu

300 RON
03 Aug 2020
La mulți ani și multe lupte câștigate! :-)
03 Aug 2020
03 Aug 2020
La multi ani!
03 Aug 2020