Continuam sa facem bine!

 

Anca Tescaru Fundația HOSPICE Casa Speranței

100% Complete
1,400 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
12
Donații

Salut tuturor, 

 

Sunt Anca Tescaru si pe 13 septembrie 2020 alerg din nou pe cea mai spectaculoasa  sosea din Romania pentru cei mai curajosi  omuleti de la Hospice Casa Sperantei. Si anul acesta dorim sa strangem suma necesara pentru 300 de vizite la domiciliul acestor pacienti care au nevoie de noi acum mai mult ca oricand.

Stiu ca traim vremuri grele si incerte, stiu ca punem la indoiala siguranta fiecarei zile dar va asigur ca oricat de insuportabila ni s- a parut noua aceasta perioada, acestor curajosi le- a fost de 10 ori mai greu.

Va astept pe pagina mea de fundraiser/facebook pentru o vorba de incurajare, o donatie, o distribuire sau toate trei.Stiti mai bine ca mine ca orice gest frumos, oricat de mic , conteaza!!

Cat despre alergareala , va promit ca o sa bag tare la cursa de 30 de km cu speranta ca la anul imi voi face in sfarsit curaj pentru primul meu ultramaraton! 

Multumesc! Sa auzim numai de bine!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Transmaraton este o competiție sportivă (zeceton, semimaraton, treizeciton, maraton și ultramaraton) organizată în sprijinul a două cauze: Asociația Pădurea Copiilor și HOSPICE Casa Speranței. Aflat la cea de-a noua ediție, Transmaraton promovează alergarea în aer liber, în orice condiții meteorologice, încurajându-și alergătorii să facă strângere de fonduri pentru cele două

 

12 Donații

Calin bonciog , un motociclist de la Veteranii

400 RON
Bravo Anca , sănătate copilașilor!!
12 Sep 2020

Anonymous

150 RON
Succes!
12 Sep 2020

Chitra Ilie

50 RON
Forta Anca !!
11 Sep 2020

Andrei Luca - Veteranii

50 RON
Presedintele Asociatiei Veteranii Riders Club va sustine! Si financiar si cu prezenta la eveniment! Bafta si sanatate tuturor!
11 Sep 2020

Mihai Veres - Veteranii

50 RON
Respect maxim pentru ceea ce faci. Si Dumnezeu sa ii aiba in paza pe toti copii de la Hospice Casa Sperantei.
11 Sep 2020

Mariuta

60 RON
11 Sep 2020

Anonymous

300 RON
îți suntem alaturi
09 Sep 2020
09 Sep 2020
Succes!
05 Sep 2020
31 Aug 2020

O mamica

100 RON
Curaj copilasi frumosi!
27 Aug 2020

Mami

30 RON
26 Aug 2020