Alexandru Hurjui - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg cu suflet

475 RON Donatii stranse
95% Complete
500 RON Target
6 Donatii

 

Diferenta esentiala dintre emotii si rationament este ca emotiile duc la o actiune pe cand rationamentul duce la o concluzie (Donald Calne). 

Haideti sa donam pentru echipa Hospice si sa ii sprijinam in viitoarele proiecte create special pentru copiii și adulții diagnosticați cu boli limitatoare de viață     


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Transmaraton ~ 2020

Transmaraton este o competiție sportivă (zeceton, semimaraton, treizeciton, maraton și ultramaraton) organizată în sprijinul a două cauze: Asociația Pădurea Copiilor și HOSPICE Casa Speranțe

6 Donatii

Anonymous

25 RON
Go go Alex !
07 Sep 2020
07 Sep 2020

Miha

50 RON
Bravo, Alex!
07 Sep 2020

Anonymous

50 RON
07 Sep 2020

Anonymous

150 RON
31 Aug 2020
28 Aug 2020