Timi Bekesi - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Lumea poate fi mai bună – hai s-o facem împreună!

1,085 RON Donatii stranse
72.333333333333% Complete
1,500 RON Target
8 Donatii

 

Salutare tuturor! Numele meu este Timea, in 13 septembrie voi alerga pe cea mai frumoasa sosea din lume in cadrul unui eveniment minunat si drag mie, numit Transmaraton.

Ca si anul trecut, am ales sa alerg pentru copii si adulti cu boli incurabile, pentru speranta lor la o viata mai frumoasa, pentru clipele lor de fericire! Am ales sa alerg pentru ei, fiindca stiu cat de mult conteaza fiecare mana de ajutor!  Acum 11 ani am luptat si eu cu cancer... cancer, un cuvânt greu de citit, greu de rostit. Când îl auzim rostit de medicul care ni-l pune drept diagnostic este ca o lovitură în moalele capului cu direcție spre suflet. Taie fără milă bucăţi de corp și visuri, multe visuri…insa se poate, va spun ca se poate ridica oricat de jos ne inpinge viata, pas cu pas, mana-n mana cu multa multa incredere se poate!

Sustin misiunea Hospice Casa Sperantei,  este cea mai mare fundație din țară care oferă gratuit servicii specializate pentru toți pacienții cu boli incurabile.

Toata lumea este intr-o perioada foarte grea, pericolul nu a trecut, suntem în continuare în pandemie, dar cancerul NU stă la distanță!

Trebuie sa fiim toti super eroi , sa dam toti cate o mana de ajutor mai ales acum!

Te rog sa imi fii alaturi cu o donatie oricat de mica! Stiu ca impreuna vom reusi !

 

Va multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Transmaraton ~ 2020

Transmaraton este o competiție sportivă (zeceton, semimaraton, treizeciton, maraton și ultramaraton) organizată în sprijinul a două cauze: Asociația Pădurea Copiilor și HOSPICE Casa Speranțe

8 Donatii

29 Sep 2020
14 Sep 2020
❤️
12 Sep 2020
Mult succes și noroc îți doresc dragă B.Timi pentru aceste realizări superbe ! Bunul Dumnezeu să-ți călăuzească pașii pe tot parcursul vieții tale ! ????
10 Sep 2020
Hajrá Timi! Ügyes vagy!
04 Sep 2020

Anonymous

50 RON
Lumea poate fi mai bună – hai s-o facem împreună!
31 Aug 2020
31 Aug 2020
31 Aug 2020