Peter Balazs - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Running for Hope

280 RON Donatii stranse
14% Complete
2,000 RON Target
3 Donatii

 

On the 13th of September I am going to run in Transmaraton Competition 2020, on one of the most beautiful highways of the World. It is a privilege for me to do that, taking into consideration the period that everybody is crossing at the moment.

I have decided to join this competition, supporting Hospice Casa Sperantei – an NGO that takes care of children and adults with incurable diseases. If you want to help me in doing that, join me by donating for the cause.

Even though we are all in this pandemic together, we need to understand that the cancer never stops.

 

Thank you!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Transmaraton ~ 2020

Transmaraton este o competiție sportivă (zeceton, semimaraton, treizeciton, maraton și ultramaraton) organizată în sprijinul a două cauze: Asociația Pădurea Copiilor și HOSPICE Casa Speranțe

3 Donatii

Anonymous

150 RON
01 Sep 2020
Hajra Peti!
01 Sep 2020
Foarte frumos gestul! Multa bafta cel mai tare TL :)
01 Sep 2020