Alerg pentru speranta

 

Florin Verboncu Fundația HOSPICE Casa Speranței

54.25% Complete
1,085 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
9
Donații

2020 ne-a provocat pe toti sa ne schimbam ritmul vietii si sa privim diferit aspecte pe care le vedeam normale pana acum. Pe toti – inclusiv pe pacientii care infrunta un diagnostic incurabil. Si pentru ca provocarea este mai mare pentru ei, vreau sa sprijin in felul meu.

Alerg pentru ca 220 de pacienti sa primeasca GRATUIT vizite la domiciliu din partea echipelor HOSPICE Casa sperantei. Alerg cu gandul ca ingrijirea paliativa creste calitatea vietii cat mai multor pacienti si a familiilor acestora.

Pentru acești copii si adulti și pentru clipele lor de fericire m-am provocat să alerg la ediția a noua a Transmaratonului iar pe tine te provoc sa imi fii alături cu o donație.

Știu că împreună putem face asta!

Vă mulțumesc


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Transmaraton este o competiție sportivă (zeceton, semimaraton, treizeciton, maraton și ultramaraton) organizată în sprijinul a două cauze: Asociația Pădurea Copiilor și HOSPICE Casa Speranței. Aflat la cea de-a noua ediție, Transmaraton promovează alergarea în aer liber, în orice condiții meteorologice, încurajându-și alergătorii să facă strângere de fonduri pentru cele două

 

9 Donații

Anonymous

300 RON
21 Sep 2020

Anonymous

75 RON
Succes! :)
14 Sep 2020

Alina

30 RON
Succes! Be strong and fast!
12 Sep 2020
10 Sep 2020

Ioana

150 RON
Succes!
04 Sep 2020

Anonymous

30 RON
04 Sep 2020
Numai bine!
04 Sep 2020

Corina Radu

100 RON
04 Sep 2020

Roxana

150 RON
❤️❤️
03 Sep 2020