Daria Niculcea - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru HOSPICE

1,575 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
9 Donatii

 

Salut! Sunt Daria de la JURIDICE.ro pe 13 septembrie alerg la Transmaraton pentru HOSPICE Casa Sperantei care merita orice ajutor din partea noastra pentru ca ei ofera speranta oamenilor bolnavi.

Orice like, share, donatie sau pur si simplu faptul ca ati citit acest mesaj reprezinta o speranta la un viitor mai bun pentru acei oameni care asteapta ziua de maine cu mai multa speranta.

Haideti sa facem nu lucruri mari, ci lucruri mici, impreuna, cot la cot.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Transmaraton ~ 2020

Transmaraton este o competiție sportivă (zeceton, semimaraton, treizeciton, maraton și ultramaraton) organizată în sprijinul a două cauze: Asociația Pădurea Copiilor și HOSPICE Casa Speranțe

9 Donatii

Sanatate multa oamenilor cu probleme atat de grave.
12 Sep 2020
150 RON
11 Sep 2020

Anonymous

500 RON
Tot nu m-ai convins
10 Sep 2020

Anonymous

150 RON
10 Sep 2020

Ruxandra

75 RON
Multa bafta!
07 Sep 2020
Succes!!!
05 Sep 2020

Anonymous

200 RON
Go, Daria, go!
04 Sep 2020
Mult succes!
04 Sep 2020
04 Sep 2020