Ioana Vulpescu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Cel mai frumos cadou

150 RON Donatii stranse
3.75% Complete
4,000 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Hospice va avea intotdeauna un loc aparte in sufletul meu si voi fi alaturi de ei oricand. Ei creaza magie, aduc speranta! Azi mai mult ca oricand!

De mai bine de 6 luni, o planeta intreaga a invatat o noua normalitate, ne-am oprit pentru cateva luni ca sa ne protejam, pe cand ei fac asta din 1992 si nu se pot opri! Ei nu pot face pauza, nu se pot inchide, nu pot spune nu!

Este al doilea an cand am decis sa imi donez ziua catre ei, caci ei au nevoie mai mult decat mine de orice ajutor, oricat de mic, iar eu nu voi face exceptie din a dona catre ei! Ei aduc alinare si speranta pemtru mai mult de 34000 de copii si adulti cu boli incurabile!

#Weareinthistogether nu a fost niciodata doar un slogan pentru mine, inca din martie, cat am putut si am stiut, am ajutat si voi continua sa fac asta, caci consider ca in viata si in sociatate nu avem doar drepturi, avem si responsabilitati si este important sa ne implicam, sa ajutam!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

#facemloc și pentru ei

Bolnavii de cancer au primit două lovituri în pandemie: o dată din cauza COVID, apoi pentru că au avut cu greu acces la îngrijirea de care au urgent nevoie.  Noul coronavirus ne-a schimbat tuturor viețile și a afectat întreaga societate, însă în același timp a schimbat radical activitatea spitalelor care nu tratează Covid-19, iar pentru pacienții oncologici povara unei boli incurabile a fost și mai grea.

De aceea, bolnavii de cancer sunt printre cei mai afectați în pandemie. Diagnosticul întârzie, iar îngrijirea de care au nevoie este amânată sau chiar anulată. Bolnavii incurabili au devenit, “ceilalți”, pacienții despre care se vorbește mai puțin,  pentru care se donează mai puțin, care sunt ajutați mai puțin.

Pacienții incurabili au nevoie de noi, mai mult ca oricând. Listele de așteptare sunt cumplit de lungi. Cererea era uriașă și înainte – există peste jumătate de milion de pacienți oncologici în evidența medicilor de familie – însă în pandemie solicitările au crescut dramatic. HOSPICE Casa Speranței lansează, din nou, un apel public în numele pacienților oncologici: #facemloc și pentru ei.

Daruieste ziua ta ~ 2020

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

1 Donatii

Anonymous

150 RON
05 Sep 2020