Adrian Mitric - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Linia de finish, nu e acolo !!

105 RON Donatii stranse
2.1% Complete
5,000 RON Target
2 Donatii

 

Putem sa aducem o raza de speranta celor care au nevoie de ea, impreuna !!

Eu voi alerga cei 21 km ai semimaratonului de pe Transfagarasan ,multumind puterilor ceresti ca pot face asta ,insa ,ptr ei ,cei care sunt in Casa Sperantei ,va trebui sa facem noi toti cate ceva ,sa le intarim credinta ca ,Linia de finish nu se afla acolo.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Transmaraton ~ 2020

Transmaraton este o competiție sportivă (zeceton, semimaraton, treizeciton, maraton și ultramaraton) organizată în sprijinul a două cauze: Asociația Pădurea Copiilor și HOSPICE Casa Speranțe

2 Donatii

La cat mai multi pasi !!!
08 Sep 2020

Anonymous

75 RON
07 Sep 2020