Ioana Spatar - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Do something, anything

165 RON Donatii stranse
16.5% Complete
1,000 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

E vorba de mobilizare... 

Dacă fiecare ar face un mic gest de iubire, de compasiune pentru cei care, chiar au nevoie, lumea ar fii un loc mai bun și mai frumos. 

Sunt convinsa ca fiecare dintre noi putem susține acest proiect minunat. 

Împreună putem fii mai buni!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

4 Donatii

Anonymous

10 RON
24 Sep 2020
22 Sep 2020

Anonymous

30 RON
22 Sep 2020

Anonymous

50 RON
22 Sep 2020