Alexandra Maria - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Fac lucruri mărunte, dar importante! ALERG PENTRU SPERANȚĂ, PENTRU O INIMĂ CARE ÎNCĂ MAI VREA SĂ BATĂ.

205 RON Donatii stranse
41% Complete
500 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Motivul pentru care am decis sa contribui la cauza HOSPICE a fost dorința de a face un lucru bun. Pentru mine, un lucru bun înseamnă acea faptă care sa îmi aducă liniște sufletească și să mă facă sa simt un sentiment pe care sincer, nu il pot descrie. Am ales Hospice pentru că această asociație este formată din oameni, oameni de bine care fac bine, în tăcere. Prima cauza Hospice la care am participat a fost #rompetrolhospice, am alergat primii 10 km din viața mea, atunci am simțit ca am un scop, acela a fost gândul că datorită faptului ca eu am alergat o anumita distanță, cineva s-a bucurat de tratament la domiciliu. Un alt motiv pe care vreau sa îl menționez este faptul ca oricând, cineva drag mie poate avea nevoie de îngerii de la Hospice. Mulțumesc HOSPICE, pentru ca mi-ați dat un motiv sa-mi găsesc liniștea și să simt cu adevărat ce înseamnă să ajuți, în liniște și fără a aștepta altceva în schimb.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

4 Donatii

Alexandru Sebastian Munteanu

75 RON
Sunt mândru de ceea ce faci!!!
21 Sep 2020

Horia

50 RON
Sunt mândru de tine! 😉
18 Sep 2020

Anonymous

30 RON
!
18 Sep 2020
14 Sep 2020