Eu alerg un maraton, donează și tu un pol

 

Lucian Arghiri Fundația HOSPICE Casa Speranței

65.8% Complete
658 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
5
Donații

Eu sunt Lucian și alerg de 2 ani!

- Bunăăăăăăăăăă, Luciaaan!! :))

Așa sună de parca ar fi o dependența! ?

Întotdeauna mi-a plăcut sa ajut oamenii din jur și dacă am putut sa o fac am făcut-o fără să mă gândesc prea mult sau să caut vreo motivație anume.

Cu cei de la Hospice am mai colaborat și anul trecut când am participat la același concurs! Sunt niște oameni extraordinari care și-au ales ca misiune îngrijirea suferinzilor de boli incurabile, adulți și copii! Și pentru ca știu cât de multă nevoie au de sprijin in demersul lor, am ales sa fiu și anul asta alături de ei!

Pe 13 Septembrie voi alerga pe Transfagarasan, cea mai frumoasa sosea din lume, la Transmaraton proba de 43 km, cu o diferență de nivel aprox 1900 m! ? Promit sa fac tot ce-mi sta in puteri să imi depășesc limitele și să îmi bat recordul personal, iar voi tot ce aveți de făcut este sa dați câteva clickuri și sa contribuiți cu o donație sau măcar cu un share! ?

Va multumesc! 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Transmaraton este o competiție sportivă (zeceton, semimaraton, treizeciton, maraton și ultramaraton) organizată în sprijinul a două cauze: Asociația Pădurea Copiilor și HOSPICE Casa Speranței. Aflat la cea de-a noua ediție, Transmaraton promovează alergarea în aer liber, în orice condiții meteorologice, încurajându-și alergătorii să facă strângere de fonduri pentru cele două

 

5 Donații

Bravo, felicitari pentru initiativa!
16 Sep 2020

Anonymous

75 RON
12 Sep 2020
Picioare usoare!
12 Sep 2020
*****
11 Sep 2020
Felicitări oamenilor implicați in acest demers de a ajuta pe cei suferinzi de boli incurabile! Sunteti eroii lor!
11 Sep 2020