Ana Dinescu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Schimbarea vine in urma gesturilor mici

50 RON Donatii stranse
10% Complete
500 RON Target
1 Donatii
17 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

De cativa ani am ales ca munca mea sa fie in beneficiul celor care se lupta cu un diagnostic incurabil.

La HOSPICE am norocul sa lucrez alaturi de o super echipa. Aceasta echipa are grija mereu de cei in nevoie, lucreaza la capacitate maxima, iar fiecare membru este mereu cu zambetul pe buze.

Anul acesta, diferit de alti ani, echipa a avut in grija 4000 de beneficiari in doar 3 luni de activitate (martie-mai).  

Nu mai stiu al catelea an consecutiv este, insa orice alergare din acest an o dedic #TeamHOSPICE.  

Orice donatie conteaza


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

1 Donatii

Aleargă, Ana, aleargă!
21 Sep 2020