Teodora Voinescu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru o lume mai bună!

820 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

HOSPICE a fost si este mereu alaturi de cei în suferintă. O strângere de fonduri este oportună de fiecare dată, cu atat mai mult în contextul actual, când trecem prin această perioadă dificilă.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

7 Donatii

Anonymous

300 RON
17 Sep 2020

Anonymous

75 RON
17 Sep 2020
Succes!
17 Sep 2020
200 RON
La rugamintea dnei Voinescu fac aceasta donatie. :-)
17 Sep 2020
Daca vrei ... poți ! Trebuie doar sa vrei !
16 Sep 2020
Felicitari pentru initiativa!
16 Sep 2020
Succes la competitie. Subscriu ajutorului pentru Casa Sperantei fiindca acolo cu adevarat este prima linie pentru a alina suferintele celor grav bolnavi. Felicitari pentru initiativa
16 Sep 2020