Nicoleta Zaharia - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru o inima care inca vrea sa bata!

350 RON Donatii stranse
35% Complete
1,000 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Cand crezi ca nu mai poti, mai poti putin! Intotdeauna exista mai mult decat vrem sa vedem, iar visurile, sansa si speranta fac casa buna cu increderea in viata.

Noi, restul, suntem doar firul care va ajuta pe voi sa stiti ca nu sunteti singuri.

Sa avem zambetul pe buze, indiferent de situatie!!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

8 Donatii

17 Sep 2020

Monica

50 RON
17 Sep 2020

Cosmin

30 RON
16 Sep 2020
16 Sep 2020

Anonymous

30 RON
16 Sep 2020
16 Sep 2020
Succes!
16 Sep 2020
16 Sep 2020