Simina Demetrian - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Pay it forward

183 RON Donatii stranse
18.3% Complete
1,000 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Cu toții ne-am dorit la un moment dat sa schimbam lumea. Ne- am gandit totusi ca trebuie sa mai crestem, sa obtinem resurse substantiale si ca acesta este un proces lung si obositor. Insa nu este atat de greu precum pare, faptele mici pot schimba lumea, o simpla alergare poate aduce zambetul pe buze pacientilor de la casa Hospice. 

Fiecare dintre noi isi poate invinge limitele fizice daca scopul pentru care lupta este acela de a-si ajuta semenii. 

Asa ca, motiveaza-te si iesi la alergat pentru ei. 

1km alergat =10 RON donati. 

Accepti provocarea? 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

8 Donatii

25 Sep 2020
17 Sep 2020

vasile aurelia

30 RON
17 Sep 2020

Anonymous

30 RON
17 Sep 2020
17 Sep 2020

Cosmin

30 RON
16 Sep 2020
16 Sep 2020
16 Sep 2020