Ancuta Ioana Abrudan - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru Ei, Alerg pentru că pot să ajut!

220 RON Donatii stranse
62.857142857143% Complete
350 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Sunt o fire pozitivă și mereu dornică să îi ajut pe cei din jur. Tocmai din această cauză m-am hotărât să mă implic în această cursă. Sper să găsesc oameni care să se implice alaturi de mine pentru a-i ajuta pe cei din jurul nostru care au mare nevoie de noi. 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

5 Donatii

26 Sep 2020

Laura Adela David

100 RON
Succes! Felicitări pentru implicare !🤗
26 Sep 2020

Maria și Ioan Abrudan

30 RON
Te iubim!
25 Sep 2020

Aron Balint

30 RON
Succes !
21 Sep 2020
Te iubesc, mami!
16 Sep 2020