Ioana Samson - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru BINE

385 RON Donatii stranse
77% Complete
500 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Am credința și obiceiul să spun că "suntem mereu exact acolo unde trebuie să fim"...excepție făcând totuși cei care nu sunt "aici", cum spun americanii, "in a good place".

Pentru cauza HOSPICE și pentru cei ce nu se mai pot ajuta singuri, cer suportul prietenilor dragi, așa cum am mai facut-o, vă chem să-mi fiți din nou alături și să mă ajutați să îi ajut. 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

5 Donatii

25 Sep 2020

Anonymous

150 RON
24 Sep 2020
23 Sep 2020

Anonymous

30 RON
23 Sep 2020
23 Sep 2020