CAMELIA SILVIA IONESCU - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru Ei, Alerg pentru Speranța!

600 RON Donatii stranse
70.588235294118% Complete
850 RON Target
9 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salutare, prieteni! Pacienții cu boli incurabile au nevoie în primul rand de speranța, iubire, gânduri bune și solidaritate. Eu, noi, vom putea sa le redam speranța... Au nevoie de o masa calda, tratamente și multe altelele iar suma de 30000 de euro i-ar ajuta enorm. Haideți sa fim solidari!! Fiecare doneaza cât vrea și cât poate, important e sa fim alături de ei. Eu mi-am propus sa strâng o mica parte din aceasta suma care poate ajuta la redarea zâmbetelor acestor oameni frumoși! Doar împreună vom putea reda zâmbetele celor greu încercați de soarta! Eu pot, hai și tu! 

Cred în bunatate, iubire, frumos și solidaritate!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

9 Donatii

20 RON
Sunt alături de tine! ❤️
25 Sep 2020
25 Sep 2020
orice acțiune caritabilă reprezintă un pas pentru binele celui pentru care il faci! Succes Camelia!
25 Sep 2020
23 Sep 2020

Anca T

75 RON
Pentru speranta si normalitate!
18 Sep 2020
18 Sep 2020
150 RON
Mult succes.
18 Sep 2020
17 Sep 2020
17 Sep 2020