Cosmin Alexandru Nastase - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru speranta

0 RON Donatii stranse
0% Complete
3,500 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Anul pe care il traversam este unul plin de provocari atat pentru noi, cat mai ales pentru pacientii cu boli incurabile. Din aceasta cauza m-am gandit sa ajut in felul meu.

Alerg pentru ca 220 de pacienti sa primeasca gratuit vizite la domiciliu din partea echipelor Hospice casa sperantei.

Pentru ca sa apara o raza de speranta pentru acesti oameni m-am provocat sa alerg la Crosul "Alearga tu pentru ei", iar pe tine te provoc sa ma sustii cu o donatie.

Impreuna putem oferi bucurie!

Va multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!