Marius Jantea - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru zambete

70 RON Donatii stranse
14% Complete
500 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Majoritatea dintre noi, in majoritatea timpului, suntem preocupati doar de inainte - poate uitam, sau nu avem timp sa ne dam seama ca exista si stanga / dreapta. 

Alerg pentru speranta si pentru a incerca sa uit pentru cateva clipe sa urmaresc interesul propriu - si sa incerc sa fac cat pot de mult, pentru a contribui la binele altora.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

2 Donatii

17 Sep 2020

Anonymous

50 RON
17 Sep 2020