GEORGIANA MÎNZAT - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg ca să fac bine!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
150 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Bună, sunt Georgiana și îmi place să alerg. Lucrez în corporație, full-time, însă în timpul liber cel mai mult îmi place să fiu activă. Sau să citesc. A doua activitate m-a făcut să descopăr crosul organizat de cei de la Hospice din această toamnă și astfel am decis să mă alătur. Voi alerga 10 km pentru adulții și copiii cu boli incurabile care au nevoie mai mult ca oricând de alinare, de protecție și sprijin.  

Îmi doresc să cred că noi putem face parte din schimbarea în bine pe care ne-o dorim, astăzi și în fiecare zi. 

Este o perioadă dificilă pentru fiecare dintre noi, însă pe cei vulnerabili nu trebuie să-i uităm în izolare. 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!