OLGA URSACHE - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru speranță

655 RON Donatii stranse
65.5% Complete
1,000 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salutare! 

Mă numesc Ursache Olga, iubesc alergarea, dar și meseria pe care o practic. Sunt asistent medical ATI și ținta a fost mereu lupta ca durerea să nu-i mai țină prizonieri pe cei care suferă. Fundația HOSPICE Casa Sperantei, a fost mereu un exemplu personal în acest sens, deoarce, aceștia au schimbat viețile pacienților care trăiesc cu o boală incurabilă, prin grija și compasiune, oferite neconditionat, cu scopul de a dărui demnitate și speranță.

 

Așadar, mă bucur mult să iau parte la acest eveniment în care bucuria alergării se împleteşte cu dragostea pentru cel aflat în suferință!

 

Alătură-te nouă pentru a le aduce alinare, pentru că visele și speranțele nu se pot clădi pe durere. Cum putem să facem asta? În pași de alergare, desigur. Eu voi alerga pentru cauză, iar pe tine te invit să donezi pentru Fundația HOSPICE Casa Speranței.

 

Așadar, hai să schimbăm lumea împreună în pași de alergare! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Crosul HOSPICE Alearga TU pentru EI ~ powered by Miele 2020

Aleargă oriunde pentru EI! EI sunt aduții și copiii cu boli incurabile care au nevoie mai mult ca oricând de alinare, de protecție și sprijin. Pe EI nu-i putem uita în izolare! De aceea, păstr

7 Donatii

Anonymous

150 RON
23 Sep 2020

Anonymous

75 RON
21 Sep 2020

Anonymous

100 RON
18 Sep 2020

Anonymous

75 RON
17 Sep 2020

Anonymous

75 RON
17 Sep 2020

Anonymous

150 RON
17 Sep 2020

Anonymous

30 RON
17 Sep 2020