CRINA CATALINA BLEZNIUC - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru speranța

75 RON Donatii stranse
7.5% Complete
1,000 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

În călătoria noastră pe acest pământ suntem datori să ne ajutăm unii pe alții pentru vindecarea sufletului.

Eu alerg cat pot.....tu donezi cat vrei,împreună reușim să aducem zâmbetul pe chipul celor încercați de viata.

Cu recunoștință,ma înclin în fața tuturor care se implica in astfel de proiecte și ajuta sufletele frumoase.

Împreună suntem puternici!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Crosul HOSPICE Alearga TU pentru EI ~ powered by Miele 2020

Aleargă oriunde pentru EI! EI sunt aduții și copiii cu boli incurabile care au nevoie mai mult ca oricând de alinare, de protecție și sprijin. Pe EI nu-i putem uita în izolare! De aceea, păstr

1 Donatii

Hai Crina! Alearga! Sunt mandra de tine!
17 Sep 2020