Cristina Dutescu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Legal Runners alearga pentru HOSPICE

769 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
10 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salut! Sunt Cristina, membru in echipa Legal Runners si pe 11 - 18 octombrie alerg cot la cot cu colegii mei pentru speranta. HOSPICE Casa Sperantei merita orice ajutor din partea noastra pentru ca ei ofera speranta oamenilor bolnavi.

Orice like, share, donatie sau pur si simplu faptul ca ati citit acest mesaj reprezinta o speranta la un viitor mai bun pentru acei oameni care asteapta ziua de maine cu mai multa speranta.

Haideti sa facem nu lucruri mari, ci lucruri mici, impreuna, cot la cot.

We are Legal Runners!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2020

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  După an

10 Donatii

Valeriu

100 RON
Make the #difference!!!
12 Oct 2020
11 Oct 2020

Adrian

150 RON
11 Oct 2020

Anonymous

69 RON
Run, Cristinel, run!🤗♥️
09 Oct 2020

Casiana

15 RON
Continuă să faci fapte bune, Cris, oamenii au nevoie de tine!
18 Sep 2020
Succes Cristina!
17 Sep 2020
Felicitări pentru inițiativă 💪👏
17 Sep 2020

Elena Martinescu

100 RON
Doamne, ai grija de noi toti!
17 Sep 2020

Alina Grigore

50 RON
17 Sep 2020

Anonymous

30 RON
17 Sep 2020