Oana Diaconu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Împreună putem face mai mult bine!

200 RON Donatii stranse
28.571428571429% Complete
700 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salut,

Mă numesc Oana Diaconu! Ador drumețiile și să alerg.

Anul 2020 este unul plin de provocări atât pentru noi cât și pentru pacienții cu boli incurabile. Din acest motiv m-am decis că în weekend-ul 26-27 septembrie, sa alerg pentru pacienții adulți și copii de la Hospice Casa Speranței.

Daca doriți să îmi fiți alături în aceasta alergare, va încurajez să faceți o donație și să vă bucurați de binele pe care îl putem face împreună, pentru EI!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Crosul HOSPICE Alearga TU pentru EI ~ powered by Miele 2020

Aleargă oriunde pentru EI! EI sunt aduții și copiii cu boli incurabile care au nevoie mai mult ca oricând de alinare, de protecție și sprijin. Pe EI nu-i putem uita în izolare! De aceea, păstr

4 Donatii

NICOLAE ROBERT ȘERBAN

50 RON
Muuultă sănătate!
18 Sep 2020
Esti misto!
18 Sep 2020

Bogdan Gogot Teodorescu

50 RON
Te pup si bafta
18 Sep 2020

Bob

50 RON
Spor la alergat, la cati mai multi km si la cat mai multe donatii!
18 Sep 2020