Cristina Crisan - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru ei

100 RON Donatii stranse
5% Complete
2,000 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

În weekend-ul 26- 27 septembrie am decis să alerg pentru pacienții adulți și copii de la HOSPICE Casa Speranței, la a 12a ediție a crosului Aleargă TU pentru EI. 

Pentru a le fi de ajutor am decis să îmi fac acest profil care să vă inspire să îmi fiți alături. 

Împreună putem face mai mult bine! 

Eu promit să alerg kilometrii cursei la care m-am înscris. Poți să ajuți și tu fie printr-o donație, fie poți alerga in 26-27 septembrie pentru ei. Pentru fiecare km alergat sponsorii vor dona cate 10 lei.
Împreună cu ceilalți alergători și alți donatori putem reuși să susținem munca frumoasa pe care o fac acești oameni prin Casa Speranței.

Vă mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Crosul HOSPICE Alearga TU pentru EI ~ powered by Miele 2020

Aleargă oriunde pentru EI! EI sunt aduții și copiii cu boli incurabile care au nevoie mai mult ca oricând de alinare, de protecție și sprijin. Pe EI nu-i putem uita în izolare! De aceea, păstr

2 Donatii

Lavinia Fuciu

50 RON
25 Sep 2020

Horia

50 RON
Ești o adevărată spartană! 💪🏻 Sunt privilegiat că te cunosc!!!
18 Sep 2020