Bianca Bucurenci - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg cu suflet, pentru suflete

180 RON Donatii stranse
18% Complete
1,000 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Motivul pentru care merita orice efort de a strange bani pentru copiii/ oamneii bolnavi ar fi recunostiinta pe care ar trebui sa o avem pentru propria viata si pentru sanatatea cu care suntem inzestrati si astfel, datoria noastra de a-i ajuta si pe ceilalti spre a trai o viata normala.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

2 Donatii

22 Sep 2020
Doamne ajuta!
18 Sep 2020