Este un privilegiu să lucrez în echipa HOSPICE Casa Speranței

 

Cristina Darabont Fundația HOSPICE Casa Speranței

34.375% Complete
550 RON
Sumă strânsă
1,600 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Septembrie 2020- o lună specială pentru mine la fel cum HOSPICE Casa Speranței are un loc special în inima și viața mea!

În acest septembrie nu numai că împlinesc o vârstă rotundă ci sărbătoresc “majoratul” în echipa HOSPICE!

Da, 18 ani intr-o echipă care excelează în profesionalism și grijă pentru cei în nevoie!  O echipă în care valorile ei - speranță, calitatea vieții, demnitate, grijă și compasiune- sunt ridicate la nivel de artă în așa fel încât chiar cei pe care îi îngrijim spun: “Sunt mândru că fac parte din familia “Casa Speranței”!”

Îmi dăruiesc aniversarea cu speranța că vom reuși să strângem pentru HOSPICE 1.600 de lei, adică suma necesară pentru costul de funcționare a tuturor serviciilor oferite gratuit pacienților noștri, timp de O ORA!

În timpurile acestea atât de tulburi, cu reguli care ne țin departe unii de alții, ajută-mă să ținem aproape de cei care au nevoie de îngrijire paliativă.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Bolnavii de cancer au primit două lovituri în pandemie: o dată din cauza COVID, apoi pentru că au avut cu greu acces la îngrijirea de care au urgent nevoie.  Noul coronavirus ne-a schimbat tuturor viețile și a afectat întreaga societate, însă în același timp a schimbat radical activitatea spitalelor care nu tratează Covid-19, iar pentru pacienții oncologici povara unei boli incurabile a fost și mai grea.

De aceea, bolnavii de cancer sunt printre cei mai afectați în pandemie. Diagnosticul întârzie, iar îngrijirea de care au nevoie este amânată sau chiar anulată. Bolnavii incurabili au devenit, “ceilalți”, pacienții despre care se vorbește mai puțin,  pentru care se donează mai puțin, care sunt ajutați mai puțin.

Pacienții incurabili au nevoie de noi, mai mult ca oricând. Listele de așteptare sunt cumplit de lungi. Cererea era uriașă și înainte – există peste jumătate de milion de pacienți oncologici în evidența medicilor de familie – însă în pandemie solicitările au crescut dramatic. HOSPICE Casa Speranței lansează, din nou, un apel public în numele pacienților oncologici: #facemloc și pentru ei.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

4 Donații

Anonymous

200 RON
28 Sep 2020

Anonymous

100 RON
21 Sep 2020

Oana

100 RON
La mulți ani, Cri! Să fii fericită! 💐
21 Sep 2020

Anonymous

150 RON
21 Sep 2020
Cristina Darabont : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Este un privilegiu să lucrez în echipa HOSPICE Casa Speranței