Adela Dinu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru Speranta

410 RON Donatii stranse
100% Complete
300 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

În ultimul weekend din septembrie mi-am propus să alerg 20 de km la crosul Aleargă TU pentru EI și să strâng minimum 300 de lei pentru pacienții cu boli incurabile de la HOSPICE Casa Speranței. Nu-mi doresc doar să alerg numai pentru binele meu, vreau să fac ceva și pentru cei care au nevoie de susținere. Nu vom trăi niciodată într-o societate perfectă, dar putem să facem mici schimbări jurul nostru, care să înfrumusețeze prezentul. 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Crosul HOSPICE Alearga TU pentru EI ~ powered by Miele 2020

Aleargă oriunde pentru EI! EI sunt aduții și copiii cu boli incurabile care au nevoie mai mult ca oricând de alinare, de protecție și sprijin. Pe EI nu-i putem uita în izolare! De aceea, păstr

6 Donatii

Succes Ade!!🤗
24 Sep 2020
21 Sep 2020
20 Sep 2020
20 Sep 2020
Succes!
20 Sep 2020
20 Sep 2020