Amalia Dumitrovici - Fundația HOSPICE Casa Speranței

ALERG PENTRU SPERANȚĂ. ALERG PENTRU EI.

175 RON Donatii stranse
17.5% Complete
1,000 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

De un an sunt voluntară și încerc să ajut cât mai mult posibil pacienții de la HOSPICE Casa Speranței. Așa că am ales ca în weekendul 26 27 septembrie să alerg pentru ei.

Ei au nevoie mai mult ca niciodată de ajutorul nostru. Este un an dificil pentru noi toți, dar pentru cei vulnerabili este cu atât mai rău. De aceea vreau să îi ajut împreună cu voi.

De asemenea, îmi plac provocările așa că pe lângă cursa Miele de 10 kilometri m-am înscris și la cursa Autoliv de 2 kilometri la care voi mai adauga câte 2 kilometri la fiecare 100 de lei strânși aici.

Dacă doriți să fiți alături de pacienti și de mine, vă încurajez să faceți o donație și să vă bucurați de binele pe care îl facem împreuna, pentru EI.

Vă mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Crosul HOSPICE Alearga TU pentru EI ~ powered by Miele 2020

Aleargă oriunde pentru EI! EI sunt aduții și copiii cu boli incurabile care au nevoie mai mult ca oricând de alinare, de protecție și sprijin. Pe EI nu-i putem uita în izolare! De aceea, păstr

2 Donatii

Anonymous

25 RON
😘
25 Sep 2020

Cristina Boteanu

150 RON
20 Sep 2020